Kurzy „Sebevědomí - Kreslení pravou mozkovou hemisférou“

Obrázek, který nakreslila druhý den
paní na jednom z našich kurzů

Toto je jedna z domácích prací
naších kurzistů. Lidé nám své
obrázky rádi posílají :-)

Ochrana osobních údajů

Paní Květuše Hochmalová se sídlem Jungmannova 366, Nové Strašecí 271 01, IČO: 421 41 877 je fyzická osoba podnikající dle platných zákonů České republiky. Zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu platných zákonů České republiky nebo ve smyslu Obecného nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefon
  • další osobní údaje, které nám poskytnete

Výše zmíněné osobní údaje je nutné zpracovat při zadání objednávky, jednání o této objednávce nebo za účelem odpovědi na vámi vznesený dotaz.

Tyto osobní údaje budou Květuší Hochmalovou zpracovávány po dobu 5 let od vaší poptávky.

Zpracování osobních údajů je prováděno výhradně paní Hochmalovou a jejími spolupracovníky.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle platné právní úpravy máte právo:

  • požadovat po nás informaci o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů

V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se na nás obraťte, nebo kontaktujte Úřad pro ochranu osobních údajů.

Použití cookies

Paní Květuše Hochmalová používá na této webové stránce cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webových stránek. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti. Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Prohlášení Google k ochraně osobních údajů při jejich zpracování je dostupné na webové stránce https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing. 

Typ

Název

Účel

Expirace

Cookies třetích stran

Google Analytics

Získání statistických informací

Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění